Bedriftsinformasjon og historie

Det er smart å lytte

Velkommen til Questback. Vårt oppdrag er å gjøre selskaper smartere ved å ta til seg tilbakemeldinger fra sine viktigste interessenter! Som et ledende nordisk selskap innen innsamling av kunnskap og erfaring hjelper vi kunder i Norden, så vel som i resten av verden. På våre kontorer jobber mange mennesker fra forskjellige land og med forskjellige bakgrunner, men alle har samme engasjement og tro på at smarte selskaper har en fordel i konkurransen ved å tilby mer engasjerende arbeidsplasser, bedre produkter og sterkere tjenester.

“Vi er profesjonelle, tilpasningsdyktige og fleksible, men mest av alt drevet av lidenskap og klare mål”

Å være smart kan også ha en klar økonomisk verdi i et miljø i rask bevegelse, og vi lever av å ta en andel av verdien vi skaper gjennom abonnementsbaserte produkter. Som kunde hos Questback kan du forvente en solid partner  som hjelper deg med alle funksjoner på den tekniske plattformen, i tillegg til prosessen når du er ombord. Vi er alltid ivrige etter å møte og hjelpe kundene våre på alle mulige måter.

Nysgjerrige selskaper forandrer verden

Vi tror at nysgjerrige selskaper gir oss en bedre verden. Å fortsette å spørre, tilpasse og forandre i tråd med det du lærer er nysgjerrighet for oss. Det handler også om å ha en tilnærming der du går gjennom livet med et åpent sinn for å samle informasjon og å ha det bedre.

Våre løsninger er spesialbygde

Vi leverer løsninger for å samle inn data og legger frem innsikt som går utover operasjonelle data. Løsningene til Questback er spesialtilpasset for å legge til rette for meningsfull dialog gjennom hele engasjementet, og sømløst oppfatte improviserte, planlagte og prosessbaserte tilbakemeldinger.

“Vi er lokale, nær deg og alltid tilstede”

Våre løsninger tilbys til en rimelig pris og med en kostnadseffektiv og skalerbar levering som gjør dem tilgjengelige for selskaper i alle størrelser.

Questback er på en ekspansjonsreise 🚀

I 2000 ble Questback grunnlagt i Oslo, og har siden den gang vokst. I dag har vi en nordisk tilstedeværelse med kontorer i Oslo, Stockholm og Espoo. Med en ambisjon om å hjelpe nysgjerrige selskaper med innsikt i sine kunder og medarbeidere, har Questback hjulpet tusenvis av selskaper med å ta smartere beslutninger i kraft av vår brukervennlige plattform.

I august 2021 ble Questback notert som et offentlig aksjeselskap på Euronext Growth i Oslo.

Lyst til å bli en del av Questback? Sjekk ut våre karrieresider.

Capterra review badge

Finland

internasjonal

Benelux

Norge

Sverige

Tyskland